Personlig Design - silver i fritt skapande - smycken - skulpturer -tavlor

Silveralster Silveralster Silveralster Silveralster Silveralster Exempel på alster som har handtillverkats på Personlig Design.


Under smycken hittar du konstsmycken som är individuella och unika. Det finns även kollektionssmycken där kan du välja passande modeller, former, mönster och olika storlekar. Vi är alla skapta olika.  

Under konst hittar du tavlor och skulpturer som är helt unika och individuella.

Leta i menyn eller klicka på bilder för att komma fram till rätt produkt.

Webshopsdesignen är klar och det kommer och läggas in varor efter hand, så var snäll och ha lite tålamod. Har ni någon fråga går det bra att kontakta mig på personligdesignshop@gmail.com.

nyhetsbrev

Vill du ha vårt nyhetsbrev för information om utställningar, silverkonst och kurser? Anmäl dig här.

Du kan när som helst avboka nyhetsbrevet på personligdesignshop@gmail.com.

Anmäl dig här nedan till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din epostadress och skicka. Du kan när som helst avanmäla dig genom att skicka mail till personligdesignshop@gmail.com.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

För mig är det också viktigt att kunden hittar ett smycke med passande mönster, med rätt form och i rätt storlek. Vi är alla skapta olika. Jag jobbar därför med en del kollektioner just för att kunden ska hitta rätt. Kollektionssmyckena skiljer sig från konstsmyckena genom att det görs flera likadana och i olika storlekar. 

Ingstagram