Personlig Design - silver i fritt skapande - smycken - skulpturer -tavlor

Silveralster Silveralster Silveralster Silveralster Silveralster Exempel på alster som har handtillverkats på Personlig Design.

Konstliga katter och silver återkommer på Mästers Galleri 29 juli-7 augusti 2022

Konstliga katter och silver Konstliga katter och silver

Verk av Susann Bönnemark och Kristina Fureby

En härlig utställning med fokus på Katter där Susann Bönnemark ställer ut tillsammans med Kristina Fureby. 

Susann målar färgstarka katter och gör även kuddar, brickor, handdukar mm med sina färgstarka katter. Läs mer om Susann på www.katteljen.se

Kristina arbetar i silver och utöver silversmycken gör hon även skulpturer och tavlor med silvermotiv.  I denna utställning lägger hon extra fokus på katter, men givetvis är finns annat också.

Mästers Galleri ligger vid Svaneholms slott i Skurups kommun. Vi kommer att ha öppet hela veckan. Öppettider är 11 - 16.

Silversmycke med kattmotiv. Silversmyck med kattmotiv.

Djurmotiv håller på att uppdateras så just nu finns inget under rubriken. Återkommer med nya smycken!


Leta i menyn eller klicka på bilder för att komma fram till rätt produkt.

     

    

Under smycken hittar du konstsmycken som är individuella och unika. Det finns även enklare smycken där kan du välja passande modeller, former, mönster och olika storlekar. Vi är alla skapta olika.  

    

    

Under konst hittar du tavlor och skulpturer som är helt unika och individuella.

Örhängen och halssmycke Örhängen och halssmycke Örhängen och halssmycke Örhängen och halssmycke Örhängen och halssmycke Exempel på smycke vars längd går ändra.

Få den längd och utseende du vill ha.

Nu finns möjligheten att få vissa av mina örhängen och halssmycken i den längden du vill ha. Det gäller örhängen med krok och mellandel. När det gäller halssmyckena är det halssmycke med mellandel. Genom att variera örkrokens längd eller att använda sig av mellandelar i olika storlekar kan kunden få den längd som önskas i örhängena. Om du väljer att ha örkroken ditekt hängade på örhängena så har du dessutom två sorters krokar att välja mellan. När det gäller halssmycken kan mellandelen bytas ut till en annan längd. Står i infon om smycket att det är utbytbar mellan del eller krok. Kontakta mig via mail för förslag innan du köper.         Mail: personligdesignshop@gmail.com

nyhetsbrev

Vill du ha vårt nyhetsbrev för information om utställningar, silverkonst och kurser? Anmäl dig här.

Du kan när som helst avboka nyhetsbrevet på personligdesignshop@gmail.com.

Anmäl dig här nedan till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din epostadress och skicka. Du kan när som helst avanmäla dig genom att skicka mail till personligdesignshop@gmail.com.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

För mig är det också viktigt att kunden hittar ett smycke med passande mönster, med rätt form och i rätt storlek. Vi är alla skapta olika. Jag jobbar därför med en del kollektioner just för att kunden ska hitta rätt. Kollektionssmyckena skiljer sig från konstsmyckena genom att det görs flera likadana och i olika storlekar. 

Facebook

Ingstagram